Інформатор Калуш

ТРЕШ

15 років розрухи — Як потерпають під’їзди у Калуші без догляду?

Ледь не щоденно ми можемо спостерігати за роботою комунальників, які облагороджують вулиці та покращують житлові системи. Проче часом проблема є глибшою та прихованою від більшості очей. Справа у під’їздах будинків, що інколи підкреслюють “темну сторону” Калуша. До нас звернулась мешканка одного з таких під’їздів на вул. Коновальця, 15, аби привернути увагу до проблеми.

Ділиться Інформатор.

Журналісти редакції навідалися до під’їзду за вказаною адресою й те, що ми там побачили — викликає шок. Відразу, як потрапляєш всередину, з’являється характерний запах, який за словами мешканців майже ніколи не зникає. Облуплені стіни та аварійні електрощитки, підлога та підвіконники на яких згасає фауна, якої там не повинно було бути.

“Ця проблема в нас уже давно. Близько 15 років пройшло з часу останнього ремонту. Поганий запах у нашому під’їзді постійно. Ми ходимо й жаліємося, пишемо заяви. Буває так, що один раз на рік або два приїдуть служби й відкачають. Запах на пару днів пропадає, а потім знову те саме.

Останній раз зверталися до комунальників знову десь більше тижня тому. Сказали шо приїдуть, але поки що їх не було.
Але є й інша проблема — в під’їзді вартувало б зробити ремонт. Він в аварійному стані. Особливо електрощитки. Вони в такому стані, що може й під’їзд згоріти”, — ділиться одна з жительок горе-під’їзду.

У якому стані під’їзд сьогодні, ви можете побачити у нашому репортажі:

Сподіваємось відповідні комунальні служби звернуть увагу на проблему і вирішать її.

А Інформатор буде стежити за розвитком ситуації.

Остап Микитюк
Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору