Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що взяти на НМТ | Поради від Управління освіти Калуської міської ради

НМТ був запроваджений у 2022 році, як альтернатива ЗНО на час повномасштабної війни.

Розповідає Інформатор посилаючись на Управління освіти Калуської міської ради

Цього року правила проведення національний мультипредметного  тесту змінилися. Тепер тестування складатиметься з з трьох предметів. З них два обов’язкових предмета – українська мова та математика, а третій предмет – на вибір учня: історія України, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, фізика, хімія.

Для реєстрації на НМТ майбутні учасники тестування, окрім внесення особистих даних, мають завантажити до створеного персонального кабінету копії таких документів:

  • документ, що підтверджує інформацію про освіту
    для цьогорічних випускників – довідка з місця навчання, що підтверджує, що вступник завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році;
  • для випускників минулих років – свідоцтво про повну загальну середню освіту.
  • документ, що посвідчує особу. Паспортний документ або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ.
  • документ, що підтверджує номер картки платника податків (РНОКПП)
  • картка платника податків або паспорт громадянина України, до якого внесено дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Зазначимо, що реєстрація осіб для участі в основній сесії НМТ триватиме з 3 квітня до 3 травня 2023 року.
До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні/ за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ).

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору