Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №3: знову котики, серп і писачки для писанок

Рубрика #продаєтьсявсе нестримно продовжується. І якщо ви таки маєте щось, що дуже сильно хочете продати, але не знаєте як — пишіть нам на пошту або в месенджери. 

А тим часом Інформатор розповість про сьогоднішні знахідки на барахолках Калуша.

Найдешевшою пропозицією в пошуку нам показало сіянці сосни звичайної. Їхня вартість всього 2 грн за штучку. Тому, якшо ви збираєтесь облагороджувати прибудинкову територію або висіяти на дачі межу з сусідами — це ваш варіант. Проте, така щедра ціна діє тільки при замовленні від 100 сіянців.

Давайте згадаємо, що незабаром Великдень і треба писати писанки. Чим? Правильно — писачками! Ми знайшли для вас гарну пропозицію. Ціна питання 45 грн.

За таку ж ціну можна купити ще одну штуку. Доволі раритетну і в якісь мірі навіть антикварну — серп. Для жнив він вже не пригодиться, але для того, щоб покосити травичку біля дому — його вистачить.

А от з чим вам точно стане краще, то це з кішечкою вдома, яка буде приносити вам радість. На жаль, імені цієї красуні ми не знаємо, але власники оголошення відгукуються про неї так:

“Грайливі кішка. Дуже цікава і любить ласку. Віддам в хороші руки, де будуть любити її”.

Закінчити сьогоднішню добірку ми вирішили на солодкій ноті. Просто гляньте, яка апетитна пастила. Автори публікації кажуть що:

“Пропоную домашню пастилу — низькокалорійні солодощі, що не містять ГМО, ароматизаторів, барвників, Е-шек, виготовлені з пюре натуральних фруктів або/та ягід, смачну та корисну заміну цукерок з мінімальним вмістом цукру або без нього.
В пастилі міститься максимальна концентрація вітамінів, що збагачує організм. Як наслідок — здорове тіло, міцний імунітет та прекрасне самопочуття. Смак пастили — від солодкого до кисло-солодкого з домішкою фруктово-ягідних відтінків залежно від складу”.

Ціни на солодощі коливаються від 38 до 68 грн за 100 грам (в залежності від обраного вами смаку).

До зустрічі за тиждень 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору