Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Болехівські “Карпати” підписали нового гравця

20 – річний Дмитро Романишин  повернувся до рідної команди.

Розповідає Інформатор посилаючись на ФК “Карпати” Болехів.

Сьогодні ФК “Карпати” офіційно підтвердили, що Дмитро Романишин став частиною клубу. Свій шлях новоспечений гравець “Карпат” розпочав ще в 2012 році. Тоді 11-річний Дмитро прийшов Болехівської ДЮСШ. Згодом юний футболіст провів 4 хороші сезони в юнацькій команді “Карпат”, де добре себе зарекомендував та привернув увагу з боку серйозних обласних команд.

В сезоні 2017/2018, Дмитро захищав кольори Івано-Франківського “Тепловика-ДЮСШ-3”, де сильно прогресував та згодом отримав можливість спробувати свої сили в основній команді. Втім, витримати конкуренцію в основному складі команди не вдалося. Дмитро  приєднався до Івано-франківської “СДЮСШОР Прикарпаття”. Однак і там, футболіст довго не затримався і у 18-тирічному віці повернувся до рідної домівки, щоб допомогти “Карпатам” досягти поставлених завдань у чемпіонаті.

Проте йому довелося перевестися до “Станьківців”, щоб реанімувати свою репутацію і отримати більше ігрової практики. Після повернення оптимальної форми Дмитром знову зацікавилися рідні “Карпати” і тепер він знову повернувся до складу рідного клубу на позицію півзахисника.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору