Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як безпечно та вигідно обміняти криптовалюту в Івано-Франківську?

Криптовалюта на сьогодні приймає активну участь у світовій фінансовій системі. Своїм долученням до неї, вона збагатила фінансові потоки на національному та міжнародному рівні. Раніше варіанти використання криптовалют були дуже обмежені, багато хто не розумів для чого вони потрібні та як саме ними користуватись.

Однак, з часом все дуже змінилось і тепер цифрові гроші мають таку ж силу, як і фіат. Мільйони людей по всій планеті використовують їх, як платіжний засіб або для інвестування. Багато хто займається видобутком криптовалюти самостійно за допомогою майнінгу. Обмін криптовалют не менш затребуваний процес серед користувачів.

Якщо Ви теж бажаєте стати власником електронних грошей, але не знаєте де їх придбати вигідно та надійно, тоді маємо для вас гарну новину.

Представляємо криптообмінник Івано-Франківськ  Coin24.com.ua. Він працює на цифровому ринку України починаючи з 2018 року. Протягом цього часу Coin24.com.ua встиг отримати більше 10К задоволених клієнтів, що успішно здійснювали обміни. Відгуки Ви можете прочитати на самому сайті та на багатьох рейтингових платформах, що будуть це підтверджувати.

Які переваги надає Coin24.com.ua своїм користувачам?

  • Завдяки автоматичній роботі сайту, Ви можете зекономити свій дорогоцінний час на довгому очікуванні обробки заявки та зарахуванню коштів.
  • Обмінник працює в багатьох містах не лише України, також в Польщі та Чехії, більш детально про це за посиланням.
  • Сайт дає можливість конвертувати крипту на фіат (євро, долар, гривні), а також крипту на крипту. Наприклад, Ви з легкістю зможете обміняти Bitcoin на Tether та навпаки.
  • Криптообмінник цінує кожного свого клієнта, тому програмістами було розроблено дворівневу реферальну програму, що дає можливість примножити свої грошові запаси. Також на сайті функціонують кешбек та постійні програми винагород.
  • Криптовалютний ряд Coin24.com.ua нараховує понад 50 найпопулярніших криптовалют, на основі аналізів світових рейтингів по їх капіталізації. Ми запевняємо Вас, що Ви знайдете саме ту монету чи токен, який необхідно.
  • Ви можете скористатися картками ПриватБанку, Монобанку, Ощадбанку та інших для обміну крипти на фіат.
  • Сайт співпрацює з найпопулярнішими платіжними системами: AdvCash, Payeer, Perfect Money.

Як обміняти криптовалюту на готівкові гроші в Івано-Франківську за допомогою сервісу Coin24.com.ua?

  • Для початку перейдіть на Головну сторінку та створіть заявку на обмін крипти на готівку чи навпаки.
  • Під час оформлення заявки вкажіть необхідну цифрову монету чи токен, її кількість та оберіть фіатні гроші, наприклад, гривню. Обов’язково вкажіть місто Івано-Франківськ при оформленні заявки, щоб з Вами зміг зв’язатися потрібний менеджер.
  • Після цього калькулятор сайту розрахує поточну суму і покаже її Вам.
  • Фінальним кроком буде підтвердження та оплата заявки.

Вам залишиться очікувати відповідь від менеджера сайту для уточнення всіх деталей. Зверніть увагу, для отримання фіатних грошей, зустріч з менеджером сайту буде відбуватись особисто у місті Івано-Франківськ.

Обмін криптовалюти в Івано-Франківську здійснюється з низькими комісіями, на відміну від інших платформ. Проведіть конвертацію всього один раз і переконайтеся самостійно в цьому.

Будемо раді бачити Вас в якості постійного користувача!

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору