Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехові розпочався футбольний турнір “Кубок Незламності”

26-27 березня відбувся перший етап змагання з мініфутбол серед юнаків U-11.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

На майданчику із синтетичним покриттям зібралось 5 команд: “Болехівська ДЮСШ”, “Долинська ДЮСШ”, “Нафтовик”Долина, “Космос”Павлоград та “Агро КМР”Троїцьке.

“Упродовж двох днів болехівчани та гості міста мали змогу насолодитися цікавими матчами та не по-дитячому зрілою грою юних спортсменів, котрі демонстрували нам високий рівень майстерності, тактичної підготовки та індивідуальних дій”, — діляться на сторінці міської ради.

На урочистому нагородженні особисто були присутні організатори свята — представники благодійної організації “Київщина футбольна”Елізбар Сарія й Олег Ясинський та представник Львівського регіонального відділення МФОЗНС “Регіон Карпат”, Мирончук Андрій й Ольга Павлюк, а також перший заступник міського голови Болехова Василь Юрочко.

“Всі вони щиро подякували учасникам турніру за їхню енергію і завзятість та нагородили дітей індивідуальними: статуетки кращих гравців та сувенірні футболки, та загальнокомандними відзнаками: футбольні м’ячі, дипломи, медалі та кубки, — пишуть у Болехівській міській раді.

Також додають, що такі змагання надалі набиратимуть оберти та даруватимуть усім незабутні емоції.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору