Інформатор Калуш

ВЛАДА

“Все ж таки згорнули” — у якому стані Пункти Незламності в Калуші?

Нещодавно голова ОВА повідомляла, що на території Прикарпаття залишать три мобільні пункти: в Івано-Франківську, Калуші, Коломиї. Решту згорнуть, а ті, що створені на базі адмінбудівель функціонуватимуть й надалі, проте наразі помічаємо зміну планів.

Повідомляє Інформатор.

Як відомо, 28 березня на оперативній нараді керівник в питаннях цивільного захисту Івано-Франківської ОДА Володимир Стебницький, повідомив що у нашій області вирішили скоротити кількість Пунктів Незламності у зв’язку із потеплінням. Втім, за його словами у разі надзвичайної ситуації розгортання Пункту має тривати не довше 2-х годин.

“Діючі «Пункти незламності» на території районів, міст, селищ і сіл переведено з цілодобового функціонування в режим готовності до термінового відновлення роботи”, — написала на своїй сторінці Світлана Онищук.

Вона додала, що Пункти, що створені в адміністративних будівлях, продовжать працювати в робочі години. Тут відвідувачі зможуть отримати послуги Інтернету та підзарядити мобільні пристрої. Також по одному мобільному “Пункту незламності” залишено у містах Івано-Франківську, Калуші та Коломиї.

Проте, сьогодні наші колеги з Коломиї показали, що їхній Пункт Незламності зібрали. І як виявилось, доля калуського “Пункту” така сама:

Остап Микитюк
Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору