Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші стартує потужний 6-тижневий навчальний курс з підприємництва | Анонс і форма реєстрації

Вже завтра в Калуші відбудеться унікальна для нашого міста подія. А саме короткий курс про підприємництво та бізнес-планування для жінок. Окрім цього “Крила підтримки” анонсували ще низку заходів.

Анонсує Інформатор.

Цього понеділка, 3 квітня, о 17:00 годині у безпечному просторі Благодійного фонду “Крила підтримки”, за адресою вул. Винниченка, 3 стартує короткий навчальний курс від засновниці ГО “УФРА” Наталії Захарової на тему  “Підприємництво та бізнес-планування для жінок”.

Цей курс містить загальні засади щодо бізнес-планування та основ підприємництва який містить 6 тренінгів по 3 год. Тому, щопонеділка, окрім 17 квітня, буде відбуватися наступний етап курсу.

Загалом на ньому особливу увагу приділять наступним темам:

  • як управляти особистими фінансами;
  • як розділити особисті фінанси та фінанси твоєї власної справи та чому це важливо;
  • як зареєструвати власну справу;
  • як подолати упередження щодо жінок у підприємництві;
  • як “знайти” стартовий капітал;
  • основи бізнес-планування.

“Місія ГО «УФРА» – бути каталізатором розвитку громад через підприємливість, екологічність, інклюзивність та рівні можливості. Тому втілюємо місію)) Вважаю, що підприємництво — найеластичніша і найадаптивніша діяльність, що приносить конкретні корисні результати. Жінки – 50% людства, а лише близько 20% з них залучені до економічної діяльності. Залучення жінок до підприємництва вигідно — самим жінкам, а також державі, громаді, сім’ям. А особливо в Україні — в час повномасштабного вторгнення”, — ділиться ідеєю Наталія Захарова.

Також поділилась коментарем членкиня організації “Крила підтримки” Тетяна Терлецька:

“Я, особисто пройшла, один з курсів Наталі Захарової, чесно, рекомендую, завдяки її одному з курсів, я особисто відкрила ФОП, почала розбиратись в інвестиціях, одним словом, мала практику ведення переговорів та як залучати інвесторські кошти, знаходити партнерів. Що не маловажно, адже, на кожному її курсі, не суха теорія, а практика. І що важливо, що Наталя має до кожного індивідуальний підхід Дані курси є дороговартісні, тому, не потрібно пропускати такий шанс + буде сертифікат, якщо пройти навчання, а на перспективу дадуть чітке розуміння, куди рухатись далі. Важливо розуміти, що тут все залежить від прийнятого рішення, якщо чітко собі дати відповідь на певні питання, стосовно своєї фінансової сторони, то можна зрозуміти, чи буде корисний цей курс саме тобі”.

Форма реєстрації за посиланням.

Важливо — при відвідуванні повного курсу, всі учасниці отримають сертифікати про проходження та кваліфікацію знань.

Проєкт реалізовується Благодійною організацією “Благодійний фонд “Крила підтримки” в рамках проєкту “Інтеграція ВПО у громаді та посилення участі жінок у процесах примирення в Калуській ТГ” за конкурсом грантів задля розвитку порозуміння між ВПО та приймаючими громадами для жіночих/феміністичних організацій України у рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна» від Українського жіночого фонду.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору