Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Болехові втретє не відбулась сесія міської ради

Якщо попередні рази депутати переносили засідання, то на четвертому пленарному засіданні 27 сесії Болехівської міської ради більшість не з’явилась.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

У сесійній залі зареєструвались тільки 8 депутатів. Четверо депутатів не з’явились з поважних причин, про які попередньо повідомили міського голову. Решта — це 13 депутатів не з’явились на сесію без попередження міського голови

“Напередодні засідання, зранку 4 квітня 2023 року, депутати зареєстрували у виконавчому комітеті міської ради вимогу про скликання IV пленарного засідання 27 сесії Болехівської міської ради 7 квітня 2023 року. Під цим документом підписалися лише 5 депутатів, а не одна третина від загального складу ради, як вимагає закон”, — повідомляють на сайті міської ради.

У підсумку міський голова запропонував перенести засідання на 6 квітня 2023 року й депутати підтримали пропозицію.

“Чим завершиться п’ята спроба Івана Яцинина провести 6 квітня 2023 року IV пленарне засідання чергової 27 сесії міської ради — покаже час. Адже до кінця не зрозуміла причина такої поведінки депутатів. Оскільки коли є всі доповідачі вони після години роботи роблять перерву і переносять засідання на суботу. Відтак знову переносять всі питання через відсутність окремих доповідачів. А сьогодні просто не з’являються”, — повідомляють на сайті Болехівської міської ради.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору