Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Присвоєння звання Героя України загиблому Олегу Волощуку з Калущини | Петиція

Підписання петиції займе 5 хвилин вашого часу.

Розповідає Інформатор посилаючись на ГО “Намневсеодно”.

Днями, на сайті Президента Саган Роман Зіновійович ініціював петицію “Про присвоєння звання “Героя України” посмертно старшому солдату Волощуку Олегу Богдановичу”. Житель села Сваричів загинув після обстрілу наших позицій з ворожого БМП на донецькому напрямку у день звільнення Херсону 11 листопада 2022 року.

“Шановний пане Президент, прошу присвоїти звання “Героя України” посмертно Волощуку Олегу Богдановичу який народився 21.03.1991, старшому солдату гранатометнику стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, який проходив службу у військовій частині А4267 м. Коломия, потім був направлений на Бахмутський напрямок у село Яковлівка, де отримав тяжке поранення не сумісне з життям під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації 11.11.2022 року. Олег зробив подвиг для всього українського народу, він віддав своє життя за нашу незалежність, тому його потрібно гідно вшанувати”, – йдеться в петиції.

Станом на зараз зібрано 766 підписів з 25 000, які потрібні, щоб Президента розглянув звернення. Підписати петицію можна за посиланням.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору