Інформатор Калуш

ГРОШІ

Управління ЖКГ Калуша заплатить 150 тисяч гривень за боротьбу зі щурами

Місцева компанія виграла тендер на проведення дератизаційних робіт у Калуші без аукціону.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Prozorro.

Конкурс проводився ще в лютому 2023 року, проте протягом місяця з дати оприлюднення пропозиції з’явилась аж одна юридична особа, котра припала на тендерну можливість. ТОВ “Калуський центр профілактичної дезінфекції” виявилось не тільки єдиною кандидатурою на державну закупівлю, а й обійшлась без аукціонних торгів. Річ у тім, що склались неочікувані, неначе сніг у квітні, проблеми з електропостачанням.

“Етап аукціону пропущено при проведенні закупівлі. Це пов’язано із нерівномірним доступом учасників до торгів через нестабільність електропостачання по всій території України. Переможця буде визначено за ціною, яку учасники вказують при подачі пропозиції”, — зазначається на сторінці тендеру.

За результатами палкої боротьби “Калуський центр профілактичної дезінфекції” просунув свою цінову пропозицію по тендеру, а саме — 149 064 грн, що майже на 8 тис. грн менше зазначеної очікуваної вартості.

Цікаво, що згідно з підписаним договором, проведення полювання на щурів пошириться виключно на підвальні приміщення комунальних компаній та будівель ОСББ:

Відтак компанія зобов’язана провести усі визначені тендером роботи до 31 грудня 2023 року.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору