Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нічна підбірка до Всесвітнього дня рок-н-ролу

У кожного слухача свій музичний смак. Сьогодні ж свою улюблену музику вшановують поціновувачі класичного рок-н-ролу — жанру, що подарував нам десятки років розвитку рок-музики. У зв’язку зі Всесвітнім днем цього фундаментального жанру, ми підготували підбірку музики, якою легко збадьоритись у безсонну ніч та чудово прокидатись у дощовий ранок.

Ділиться Інформатор.

Chuck Berry – Johnny B Goode (1959)

Неперевершений хіт. якому вдалось залишатись в колекціях меломанів цілими десятиліттями. За тривалу кар’єру Чакові Беррі вдалось випустити двадцять студійних альбомів, і лише смерть зупинила розмах його творчості у 2017 році.

Elvis Presley – Heartbreak Hotel (1956)

Безсмертна композиція “Короля” завоювала чимало сердець. Як і в рік свого виходу, так і тепер вона поєднує душі самотніх поціновувачів класичних блюз-клубів та ретро-барів.

The Beatles — Rock And Roll Music (1964)

Один з перших справжніх хітів “Бітлів”, що закарбувався у пам’яті фанатів британської музичної хвилі навіть пізніших поколінь. У 1964 році ліверпульська четвірка все ще шукала авторський стиль, проте вже тоді їхні творчі рішення та непорушний оптимізм запалював зали криками фанів.

Led Zeppelin — Rock and Roll (1971)

Ще один скарб, на цей раз авторства геть інших, проте не менш талановитих британців. Зеппеліни розривали сцену своїми нестандартними, але зворушливими гітарними рифами, пронизливим вокалом та геніальними партіями ударних. Все це можна знайти тут.

Слухайте свою улюблену музику та не забувайте розширювати свій світогляд!

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору