Калуш До сайту

“Поговоримо про проблеми?” — у Калуші відбудеться круглий стіл про чат-бот “Гаряча лінія” КМР

Протягом останній двох років комунікація містян з виконавчою владою суттєво змінилась в кращу сторону. Основним фактором такої зміни став чат-бот “Гаряча лінія” Калуської міської ради. Цей новаційний проєкт був втілений Громадською організацією “УФРА” за підтримки Фонду Східна Європа. Настав час підбити перші підсумки з квітня 2021 року до тепер.

Анонсує Інформатор.

Наступного вівторка, 18 квітня о 10:00, у Концертному залі за адресою вул. Шевченка, 11, відбудеться круглий стіл за участі ГО “УФРА”, мера міста та представників структурних підрозділів КМР та Фонду Східна Європа, присвячений результатам проєкту “Діалог влада-громада”.

Саме в межах цього проєкту було розроблено чат-бот “Гаряча лінія” Калуської міської ради.

“Обговоримо результати за 2 роки — кількість та зміст звернень, швидкість реагування, взаємодію між службами. Акцентуємо на перевагах, які отримала громада завдяки чат-боту — особливо в часи пандемії та повномасштабного вторгнення. Також озвучимо питання, що виникли в процесі експлуатації чат-бота. І про завдання на майбутнє — який громада потребує розвиток у цьому проєкті”, — поділилась коментарем Голова правління у NGO UFRA, Наталія Захарова.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com