Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Наша пісня гарна й нова” — і знову скасований суд над Хемичем

Одіозній справі псевдоволонтера Віталія Хемича, вже без кількох місяців рік. Фактично всі матеріали по справі досліджені судом. І ще в минулому місяці справа мала всі шанси зрушити з “мертвої точки”. Але… знову знайшлась причина скасувати засідання.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 19 квітня, в Калуському міськрайонному суді повинен був відбутися черговий розгляд справи щодо незаконного використання благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві інкриміновану калушанину Віталію Хемичу.

Останнє засідання, яке вдалося провести відбулося ще 22 березня, тоді судом було досліджено 5 томів справи. Наступним кроком мав стати допит обвинуваченого. Але адвокат підсудного заявив клопотання про відкладення розгляду справу, аргументуючи це тим, що Віталію Хемичу потрібно підготуватися до свого виступу. Тому була назначена сьогоднішня дата.

Проте, розгляд продовжує “спускатися на гальмах”.

“Адвокат обвинуваченого подав до суду клопотання в якому зазначив, що його підзахисний захворів на респіраторну хворобу COVID-l9, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
У зв’язку із поданим клопотанням судове засідання перенесене на 08.05.2023 о 13.00 год”
, — повідомили Інформатору в суді.

Водночас на сторінці популярного телеграм-каналу “Калуський формат” з’явилося потенційне пояснення клопотання адвоката Хемича:

Інформатор продовжує слідкувати за розглядом справи.

Щойно з’являться нові деталі — ми обов’язково про них розповімо.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору