Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Що то було? — Мабуть НЛО!” — що трапилось вночі над Києвом і як на це відреагували соцмережі | Добірка

Багато прихильників теорій змов вже давно прогнозували подібний розвиток подій. Спершу ковід, потім війна, а на цей рік ще й “перший контакт” з прибульцями. Ми звісно не віримо в подібне поки не буде фактичних доказів. Але, як бачимо, навіть такий розвиток подій нас не здивував.

Розбирається з деталями Інформатор.

Вчора ввечері, 19 квітня, мешканці Києва та області помітили у небі яскравий зелений спалах. Відразу за ним спрацював сигнал повітряної тривоги.

Почалося все звісно з припущень.

Спершу у Київській міській військовій адміністрації заявили, що про падіння космічного супутника NASA, проте там цю версію спростували. Представник NASA Роб Маргетта запевнив, що спалах у небі над Києвом близько 22:00 19 квітня не пов’язаний із падінням супутника американського космічного агентства. Більше того, супутник в цей час перебував на орбіті.

Опісля ексрадник голови Державного космічного агенства Андрій Колесник у коментарі Суспільному сказав, що версія про супутник малоймовірна і припустив, що це міг бути метеорит або інший об’єкт.

Виглядало це так:

Соцмережі, звісно ж, відреагували миттєво. І поки ми всі спали, мемотворці згенерували тисячі фотожаб. Обрали для вас найсмішніші.

Насолоджуйтесь:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору