Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушани обурюються щодо блокування відділком поліції заїзду на вулицю Тихого

У соцмережах люди діляться, що їм заважають укріплення, котрі заблокували проїзд по вулиці Тихого, внаслідок чого автівки змушені об’їжджати загородження дворами.

Повідомляє Інформатор.

З початку повномасштабного вторгнення територію навколо відділку поліції, задля безпеки, укріпили й загородили спеціальними бетонними блоками. Наразі бетонні укріплення зняли, але загородження не прибрали. Проїзд з вулиці Хіміків на вулицю Тихого далі заблокований. На загородженому шматку автодороги працівники управління облаштували стоянку для автівок.

Натомість водії, щоб не об’їжджати все довгою дорогою їдуть дворами житлових будинків, що знаходяться поруч. З цього приводу калушанка Оксана Мудрак у фейсбук пише наступне:

“Всі машини петляють дворами, не пристосованими до масового руху автівок, псуючи тим самим хиленький асфальт у дворах будинків по вулиці Хіміків”.

Також у жінки виникає наступне питання:

Можливо поліція приватизувала цей шмат дороги, а ми чогось не знаємо?”, — відмітивши у дописі Калушавтодор пише жінка.

Коли ми подзвонили в поліцію нам повідомили, що за даним питанням нададуть відповідь після того, як узгодять все з обласним управлінням. Наразі фіксуємо проблему, котра завдає незручностей місцевим та водіям.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору