Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Представник атомайдану закликав прихожан Калуської церкви УПЦ (мп) до переходу в ПЦУ | ВІДЕО

У Калуші, під час фестивалю “Великдень. Україна. Перемога” виступив представник автомайдану, котрий закликав усіх парафіян УПЦ (мп) у Калуській громаді перейти до ПЦУ.

Повідомляє Інформатор.

Під час фестивалю військовий капелан Федір Мороз вийшов на головну сцену та повідомив усіх присутніх, що у представника громадської організації “Автомайдан Прикарпаття” є бажання виступити перед громадськістю стосовно питання Калуської церкви УПЦ (мп):

“Ви бачили що робиться у церквах московського патріархату в Україні. Я не хочу повторюватись, але в нас попросили слово представники “Автомайдану Прикарпаття”“.

Представник автомайдану пан Святослав оголосив наступне:

“Від імені громадської організації “Автомайдан Прикарпаття”, а також мешканців Калуської територіальної громади звертаюсь до парафіян церкви Святого Миколая, що знаходиться в місті Калуш на вулиці Грушевського, 70.

Зважаючи на всі обставини, що склались навколо російської православної церкви в Україні — Української православної церкви московського патріархату. Просимо вас прийняти правильне рішення в даній ситуації — перейти в лоно Православної Церкви України. Прошу всіх парафіян, хто з Калуського району переходьте в нашу церкву, бо то біда з тою церквою”.

Священник закликав підтримати звернення та донести цю думку до усіх знайомих, котрі належать до тієї церковної громади.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору