Інформатор Калуш

ТРЕШ

Нові деталі ДТП в Хотіні

Вчора ввечері на Об’їзній в житловому масиві Хотінь сталась жахлива ДТП за участі двох авто та мотоцикла. Наслідки цієї аварії зафіксувала наша колега. Про нові деталі стало офіційно відомо сьогодні вранці. 

Розповідає Інформатор.

Точний час аварії зафіксований працівниками поліції та ДСНС — 19:40. На відрізку дороги автодорозі державного значення Н-10 “Стрий — Чернівці — Мамалига” в Хотіні зіткнулося два авто Seat Ibiza, Toyota Camry та мотоцикл Kawasaki.

У поліції розповіли, що причиною ДТП став 36-річний мешканець Дубівської територіальної громади, який керуючи мотоциклом здійснював маневр обгону на заокругленій ділянці дороги. Водій виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Seat Ibiza. У результаті, іномарка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з автомобілем марки Toyota.

Всіх учасників ДТП відразу було доставлено до медзакладу. На жаль, 36-річна водійка авто Seat Ibiza від отриманих травм померла в лікарні.

Керманичів перевірено на стан сп’яніння, вони тверезі.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору