Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №8: хом’ячки, годинники і дорожні знаки

Ну що, готові до нової порції знахідок? Знайти щось цікавеньке на барахолках Калуша сьогодні було трошки складно, але, здається, ми справились з цією місією.

Розповідає Інформатор.

Нагадаємо, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Отож, Лот №1 — Джунгарські хом’ячки. Подивіться, ці жваві гризунчики не залишать байдужим нікого. Кажуть їх восьмеро і всі по 50 гривень.

“Домашні приручені на ручки”, — кажуть власники цих “кульок щастя”.

Лот №2 буде прекрасним доповненням до маленьких колекційних автомобільчиків (якщо у вас є така колекція). Або для навчання, або ігор з дітьми.

“Іграшкові дорожні знаки для дівчаток і хлопчиків. Висота 5 см , основа об’ємна стійка. Зручно брати як дитині, так дорослому в руку”, — повідомляють власники.

Один такий знак вартує всього-на-всього 10 грн.

Були мишки, будуть і котики. А якщо точніше — киця. Молоденька, всього лиш 8 місяців. До речі, ще й безіменна. Поки що її можна називати Лот №3.

“Віддам кішку в добрі руки (через сімейні обставини). Активна, жвава, допитлива, мила, любить дітей”, — повідомила авторка оголошення.

Були звірята, то ж для балансу й флору знайшли. Лот №4 — Сансевієрія/Ханні.

“Добре росте в злегка затіненому місці або при яскравому, але розсіяному світлі. Зволожують субстрат систематично і помірно. У холодну пору року полив повинен більш рідкісним, ніж влітку”, — забігаючи наперед радить продавець.

Придбати цю чудову рослинку можна за цінами, які ви бачите на світлинах:

Ну і на завершення пропонуємо вам вінтажний Лот №5 — Старовинний німецький годинник “Junghans Bivox”.

Коштує він не дешево — 700 грн. Але й виглядає відповідно.

На цьому все.

Зустрінемось у рубриці #продаєтьсявсе наступного понеділка 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору