Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Відбувся день відкритих дверей у ККЕПІТ ІФНТУНГ

В Калуському фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій ІФНМУ в суботу, 29 квітня, відбувся День відкритих дверей — традиційний щорічний захід для майбутніх абітурієнтів, який організовують задля ознайомлення з умовами вступу до закладу навчання, спеціальностями та матеріально-технічною базою закладу.

Розповідає Інформатор.

Розпочала захід директорка коледжу Ганна Тимків — розповіла майбутнім абітурієнтам та іншим гостям про діяльність закладу освіти, його перспективи, можливості подальшого навчання та працевлаштування випускників коледжу. Також директорка поділилась успіхами та здобутками студентів.

На захід завітали й випускники коледжу: Софія Відливана, Неля Перегіняк, Владислав Таранов та Владислав Попович. Колишні студенти поділились спогадами про навчання, розповіли про сьогоднішню діяльність та висловили подяку викладачам коледжу.

Владислав Таранов, випускник спеціальності “081 Право” ККЕПІТ ІФНТУНГ розповів про часи у коледжі: “Я пам’ятаю свої студентські роки, коли наша група вигравала усі конкурси, збирала найбільше коштів на благодійність і проводила найкращі вечірки в коледжі. Але найважливіше, що я зрозумів — це те, що коледж допоможе відкрити у ваших дітях їхні таланти на максимум. Він дасть їм можливість знайти свій шлях у житті, яким би він не був.”Випускник минулих років каже, що часто студентів вважають людьми, які дивляться серіали, замість того, щоб вчитися, але насправді вони просто знаходять баланс між навчанням та відпочинком.

“Я б хотів закликати вас не боятися стереотипів і знайти свої таланти у студентському житті. Коледж ККЕПІТ допоможе вам в цьому, і я вірю, що ви станете найкращими студентами, яких коледж коли-небудь бачив”, — додає Владислав.

Також хлопець поділився своїми успіхами по закінченню навчання в коледжі: “Зараз я знаю, як бути креативним, як організовувати заходи, як ефективно спілкуватись з людьми, але це все завдяки вам, прекрасному викладацькому складу ККЕПІТ ІФНТУНГ. І хоча деякі з вас люблять давати нам багато домашніх завдань і складних тестів, я все ж дякую вам за це — ви робите нас сильнішими та мудрішими.”

Юлія Роїк, заступник відповідального секретаря приймальної комісії ознайомила учасників з особливостями та нововведеннями цьогорічного вступу та розповіла про переваги здобуття освіти у коледжі. Майбутні абітурієнти отримали відповіді на різноманітні питання, які стосуються вступу.А от святкового настрою додав зразковий театр пісні “Гармонія”, учасники якого — студенти та випускники коледжу.

Фото: Надія Руско.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору