Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Вживав. Але є нюанс” — юнаку, який керував авто “під наркотиками” призначили покарання

Наприкінці минулого тижня суддя Роман Якимів розглянув справу та обрав покарання молодому калуському водію, який керував автомобілем в стані наркотичного сп’яніння. 

Деталями ділиться Інформатор, з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Минулого четверга, 27 квітня, у Калуському суді відбулося засідання по справі 21-річного калушанина, який водив транспортний засіб у стані наркотичного сп’яніння. Його притягнуто до адміністративної відповідальності.

В ході розгляду справи судом було з’ясовано, що після зупинки авто працівниками поліції, водій мав ознаки наркотичного сп’яніння. Підозру викликала його поведінка, виражене тремтіння пальців рук, та звужені зіниці ока, які не реагували на світло.

Молодого водія було направлено на медичний огляд до лікувальної установи з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Там працівникам поліції було надано висновок, що водій перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Зрештою, горе-водій свою вину визнав частково та пояснив, що вживав наркотичний засіб, проте на час проведення огляду у стані наркотичного сп’яніння. не перебував.

Врахувавши всі наявні докази та ознайомившись з відеозапис з місця події, суд призначив підсудному штраф в розмірі 17 000 гривень та позбавив його права керування транспортними засобами на 1 рік.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору