Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський проєкт ГО “УФРА” отримає фінансування в межах 1 000 000 гривень

«Грант на важливу справу» — це масштабна програма Фонду для реалізації проєктів, що спрямована на підтримку військових та постраждалих внаслідок війни українців. 

Розповідає Інформатор, посилаючись на Благодійний фонд Вадима Столара.

“Враховуючи обставини, повномасштабну війну, що триває вже понад рік, ми вирішили, що важливо надавати фінансову підтримку організаціям, здатним допомогти пораненим бійцям і громадянам, які постраждали від війни, а також тим, хто потребує соціальної підтримки. Хоча це нова сфера для нас, і запуск програми став певною мірою “тестовим завданням”, ми отримали понад 100 заявок від охочих долучитися! Це стало для нас чітким маркером, що такі проєкти варто втілювати, бо в них сьогодні є велика потреба”, — каже засновник Фонду.

Серед громадських організацій, які перемогли та отримають фінансування на втілення своєї ідеї є і проєкт ГО “УФРА” з Калуша, що спрямований на підвищення якості надання реабілітаційних послуг. Мета проєкту — забезпечити місцеву лікарню, де зараз реабілітуються поранені військові, сучасним медичним обладнанням.

“Вкрай важливо, щоб військові сьогодні відчували нашу підтримку та вдячність за те, що ціною власного здоров’я виборюють вільне майбутнє для України.”, — пишуть на сторінці Благодійного фонду.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору