Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Побив кухонною дошкою” — суд притягнув чоловіка до відповідальності

Чоловік побив кухонною дошкою свого знайомого та спричинив йому легкі тілесні ушкодження.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

3 травня Калуський міськрайонний суд поставив вирок у справі про обвинувачення за статтею 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Згідно з матеріалами, 50-річний чоловік, перебуваючи на місці свого проживання, на основі раніше виниклих неприязних відносин, вступив у словесний конфлікт зі співмешканцем своєї сестри під час якого завдав йому декілька ударів по голові кухонною дерев’яною дошкою.

У результаті умисних дій потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку. Завдані травми відносяться до легких тілесних ушкоджень, котрі викликали короткочасний розлад здоров’я.

Обвинувачений визнав свою провину на судовому засіданні та розкаявся. Просив суворо не карати. Натомість потерпілий просив призначити покарання зловмиснику згідно з законом. Обвинуваченому було призначене покарання у вигляді громадських робіт.

Під час розгляду справи суд прийшов до переконання, що виправлення та перевиховання обвинуваченого можливе без ізолювання його від суспільства, а покарання у вигляді громадських робіт буде необхідним й достатнім для його виправлення та попередження нових кримінальних правопорушень.

У висновку судом було призначено покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Костів Віталіна

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору