Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Уряд США подарував автівку для калуської мобільної бригади соціально-психологічної допомоги

Днями мобільна бригада соціально-психологічної допомоги отримала в користування автомобіль, який допоможе надавати допомогу постраждалим в усій Калуській ТГ. Це вагоме поповнення для калуського району, оскільки з початком повномасштабної війни випадки гендерно-зумовленого насильства, в тому числі й домашнього, стали частішим явищем.

Розповідає Інформатор, посилаючись на мера Калуша.

Як відомо, спеціалісти мобільної бригади повинні надавати допомогу постраждалим, консультувати їх та за необхідності скеровувати до інших сервісних центрів чи до кризової кімнати. За словами директорки Калуського центру соціальних служб Галини Дидич, протягом тижня на Калущині відбувається близько таких 20 виїздів, при потребі із залученням Служби у справах дітей та поліції.

На Калущині мобільна бригада соціально-психологічної допомоги отримала змогу працювати за сприяння Фонду у галузі народонаселення ООН (UNFPA), Уряду CANADA та БФ “Батерфлай”.

Даний же автомобіль була отримано в рамках всеукраїнської програми від уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки уряду України.

Сьогодні автомобіль освятили й благословили на добру роботу.

“Тепер робота у зазначеному напрямку буде ще ефективніша! Адже у громаді 11 старостинських округів, загалом, 16 сіл. Автомобіль стане в нагоді!”, — зазначив міський голова.

Зв’язатися з мобільною бригадою у Калуській громаді можна, зателефонувавши (067) 600 31 46 або за адресою: вул. Пушкіна 9-а.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору