Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Турбота про родину Героя” — новий соціальний проєкт від Івано-Франківської ОВА

Війна, на жаль, дуже кардинально змінила життя нашої країни. Вона забрала не тільки спокій, але й призвела до масштабних руйнувань. Багатьом родинам довелося пережити горе, якого не побажаєш навіть ворогу. Тисячі сімей втратили своїх синів, чоловіків, батьків… Тому на Прикарпатті вирішили створити соціальний проєкт “Турбота про родину Героя”, метою якого є підтримка родин полеглих Захисників і Захисниць.

Ділиться Інформатор.

Ініціатором проєкту “Турбота про родину Героя” стала начальниця обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

Як відомо, проєкт буде реалізовуватися у трьох основних напрямках: дозвілля, відпочинок та оздоровлення.

“В межах проєкту діти наших героїв разом з матерями відпочиватимуть та оздоровлюватимуться в закладах Івано-Франківщини. Саме тому ми долучили до реалізації ініціативи місцевих готельєрів які охочі відгукнулися на нашу пропозицію. Вже сьогодні можемо поділитися успішними результатами співпраці з готелями Івано-Франківської області, які організували для діточок відпочинок та оздоровлення”, — поділилась очільниця Обласної військової адміністрації.

Також про проєкт розповіла співзасновниця ГО “Волонтерський центр “Фенікс” Роксоляна Казімірська:

“В теперішній час допомога родинам військовослужбовцям це  основне завдання, як для нашої громадської організації, так і для суб’єктів господарювання. Ми закликаємо усіх брати участь в таких програмах, адже ми зараз є в тилу і ми зобов’язані допомагати е сім’ям військовослужбовцям це є наш основний обов’язок”.

Долучитися до проєкту “Турбота про родину Героя” можна заповнивши форму.

Більше деталей у ролику:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору