Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Imagine Dragons” вкотре відкрито підтримали Україну

Американський рок-гурт опублікував кліп, складений з кадрів, що зняли на передовій російсько-української війни.

Розповідає Інформатор.

Поки багато гуртів підтримали Україну добрим словом (що само по собі вартісно), а деякі продовжують зберігати політичне мовчання, “Дракони” всеціло виступають на підтримку України, як на своїх концертах, так і в межах благодійних проєктів.

Ми писали, що ще минулого року, у липні, “Imagine Dragons” стали амбасадорами президентської ініціативи UNITED24, займаючись медичним напрямком.

Вчора, 10 травня, музиканти опублікували кліп до пісні зі свого останнього студійного альбому “Mercury. Act 2”.

“Вона просто хоче бути вільною, візьми це або покинь. Очі, як схід сонця, барвиста веселка. Вона сказала, що я можу відчувати, відчувати занадто багато. І я б хотів, щоб це зникло, тому що вони мене розчавлюють”, — йдеться у композиції “Crushed”.

Сюжет кліпу відкриває нові сенси пісні. У ньому розповідається про хлопчину Сашу, який пережив місяці обстрілів своєї домівки та який разом із сім’єю втратив усе, проте не втрачає надії. Кадри музичного відео зображують знищені російськими обстрілами будинки та понівечену землю, що була під окупацією.

“Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, як він, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і підніміть свій голос за цю справу”, — кажуть музиканти з “Imagine Dragons”.

Подивитись кліп можна тут:

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору