Калуш До сайту

“У Калуші таки будуть справжні велодоріжки” — Калуська міська рада уклала договір з “Урбан консалтингом”

Днями в електронній системі Prozorro з’явився запис в якому Управління житлово-комунального господарства уклало договір з франківською компанією “Урбан консалтинг”. Це означає, що велодоріжкам у Калуші бути!

Деталями ділиться Інформатор з посиланням на систему Prozorro.

Відомо, що УЖКГ Калуської міської ради підписала розробку робочого проєкту на “Влаштування велосипедної доріжки на проспекті Лесі Українки (від вул.Героїв України до вул.Дзвонарська) (капітальний ремонт) в м.Калуші Івано-Франківської області“. Сума проєкту 83 345 гривень.

“Урбан консалтинг” згідно з цим договором повинні скласти до 31 грудня 2023, тобто до завершення фінансового року.

“Це розроблення документації схеми ОДР. Ми хочемо розробити цю схему ОДР по цій ділянці від “Гостинного дому” до Кільця. Проєктанти повинні намалювати нам як ця велодоріжка має правильно йти, яким чином вона має обходити зупинки, перехрестя, мости й інші проблемні ділянки. Коли це буде готово, наступним етапом буде погодження проєкту з Патрульною поліцією. Це головне”, — поділився Начальник управління житлово-комунального господарства.

Також Тарас Фіцак розповів, що раніше вже спілкувалися з представниками “Урбан консалтингу”, вони бачили фронт та складність робіт й готові взятися за цей проєкт.

“Це комплексний проєкт. Тобто буде розмальована схема, всі знаки, розмітка, і вже відповідно по цій схемі підемо й зробимо цю роботу”, — додав Тарас Фіцак.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com