Інформатор Калуш

ТРЕШ

Стали відомі деталі вчорашньої ДТП на околиці Калуша

Вчора Прикарпаття сколихнула новина про жахливе ДТП на вулиці Львівській при виїзді з Калуша. Сьогодні Поліція області надала офіційні коментарі. 

Розповідає Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

По даній дорожньо-транспортній пригоді розпочато досудове розслідування Поліцією Прикарпаття.

Наразі слідчо-оперативною групою було встановлено, що на автодорозі державного значення Н-10 “Стрий-Чернівці-Мамалига”, 50-річний водій вантажного мікроавтобуса OPEL Movano, мешканець Рогатинської тергромади, рухався у напрямку Калуша. Ним було здійснено маневр ліворуч на кільцеву розв’язку з правої смуги. При виїзді на зустрічну смугу для руху, не надавши переваги в русі мотоциклу, спровокував зіткнення з останнім.

З коментарів Поліції стало відомо, що мототранспортом який рухався у своїй смузі для руху керував 59-річним житель Хмельницької області.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці події, а його пасажирку, 1977 р.н., також мешканка Хмельницької області, було доставлено до Калуської лікарні й наразі вона знаходиться в реанімації з численними травмами.

Водія вантажівки було перевірено на вміст алкоголю у крові – результат показав, що він був тверезий.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору