Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська міська рада примусово стягне заборгованість з ТзОВ “Оріана-Еко”

На платформу електронних торгів виставили нерухоме майно підприємства.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Цьому передувала успішна Калуської міською радою позовна робота щодо стягнення з підприємства декількох мільйонів гривень заборгованості з орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності.

Судові рішення на користь громади не були виконані. Тому Калуський відділ державної виконавчої служби почав здійснювати заходи щодо примусового стягнення боргу. Так на платформі онлайн торгів “СЕТАМ” опублікували оголошення про продаж об’єкта, що знаходиться на території, яке орендувало підприємство.

Продають цех технологічного автотранспорту. Його загальна площа становить 7 011 квадратних метрів, розташований він у Калуші на вулиці Шахтарська. У комплекс входить адміністративно-побутовий корпус гаража БЕЛАЗів.

“Калуська міська рада зацікавлена в здійсненні продажу вищеназваного майна, тому цією публікацією хочемо привернути увагу до торгів потенційних інвесторів, промисловців та підприємців, що мають намір релокувати свій бізнес. Адже виручені кошти однозначно підуть на розвиток громади, а майно та відповідна земельна ділянка зможе стати в нагоді майбутнім власникам – суб’єктам господарювання для здійснення своєї діяльності”, —

Детальніше про продаж приміщення на платформі торгів.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору