Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Калущині чергове ДТП — зіткнулися вантажівка й мотоцикл | Деталі

Траса Н-10 з приходом тепла стала доволі небезпечною дорогою загального користування. За останні кілька тижнів на різних відрізках автодороги сталося багато дорожньо-транспортних пригод. І от, знову…

Розповідає Інформатор, посилаючись на Поліцію Прикарпаття.

Вчора вранці, 23 травня, близько 8 години, на автодорозі державного значення Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” поблизу Болехова сталося зіткнення вантажівки та мотоцикла. В результаті чого водія останнього транспортного засобу було госпіталізовано до медичного закладу з травмами.

Зі слів правоохоронців стало відомо, що 49-річний львів’янин за кермом вантажного автомобіля з причепом рухався до Болехова. На одній з розвилок 63-річний водій мотоцикла, завершував маневр з другорядної дороги на головну і не надав перевагу вантажівці. В результаті чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок автопригоди водій мотоцикла доставлено до лікарні. А щодо факту ДТП розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України..

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору