Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Розпочалась фотоакція “Я досліджую Бойківські Карпати” | Як взяти участь?

Прикарпатська інста-акція “Я досліджую Бойківські Карпати” — це про погляд на Східну Бойківщину через об’єктив.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Для участі в акції необхідно:

  • В період з 1 травня до 31 серпня 2023 року потрібно відвідати мінімум 5 із 15 туристичних об’єктів і атракцій в Івано-Франківській області. Серед них: Церква Святого Архистратига Михайла (с. Росільна), “Цапові скелі” (с. Церківна), Краєзнавчий музей “Бойківщина” (смт Рожнятів), Відпочинкова зона “12 місяців” на р. Свіча (смт Вигода), Ратуша (м. Болехів), Церква Преображення Господнього (с. Спас Калуського району), Ялинівський камінь (с. Липовиця), Оглядовий майданчик з видом на смт Перегінське, Ратуша (смт Перегінське), Музей Степана Бандери (с. Старий Угринів), Знак “Я люблю Долину” (м. Долина), Павлівський Камінь (с. Князівське), Водоспад “Під Комином Верхній” (с. Пороги), Австрійський ДОТ “Форт Паламент” (с. Богрівка), Площа Народного дому і пам’ятник Д. Вітовському (смт Брошнів-Осада).
  • Розмістити дописи або розповіді (сторіс) в особистому профілі зі світлинами вищезгаданих місць та додати до них такі гештеги: #бойківські_карпати, #мандруй_відчуй_цінуй, #твоя_нова_історія, #франківщинатуристична, #iftourland, #прикарпаття #мандруйукраїною.
  • Позначити у коментарях до дописів або у розповідях (сторіс) профілі трьох друзів та профіль Iftourland з текстом “Я досліджую Бойківські Карпати”.
  • Підписатись на сторінку Iftourland.

Переможця визначатимуть за допомогою онлайн-генератора, який визначатиме випадкове число.

Переможець отримає винагороду у вигляді безкоштовного відпочинку для двох на території Івано-Франківської області, що включає проживання (дві ночівлі у двомісному номері) з дворазовим харчуванням у закладі тимчасового розміщення “Альва” (м. Долина), подорож вузькоколійною залізницею “Карпатський трамвай” (смт Вигода), екскурсію у Центр спадщини Вигодської вузькоколійки (смт Вигода).

Оголосять переможця 27 вересня 2023 року.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору