Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуському Ліцеї №1 відбулося “Знайомство з поліцейськими офіцерами громади”

Захід організували з нагоди 5 річниці створення служби “Поліцейський офіцер громади”.

Інформатор відвідав подію.

Сьогодні, 25 травня, поліцейські офіцери Калуської_ТГ та міська влада організували конкурс малюнків на тему: «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади», для учнів 4-х класів Ліцею №1. Класні керівники Світлана Стасюк та Галина Борис разом зі своїми учнями радо вітали правоохоронців.

Шерифи розповіли дітям про свої робочі будні та про правила безпеки на дорозі. Усіх учасників конкурсу відзначили смаколиками та подарунками, а переможців — брендовою продукцією проєкту, натомість поліцейські отримали вдячні посмішки дітей.


Також до заходу доєдналася працівниця ювенальної превенції Калуського РВП, капітан поліції Тетяни Чаборик. Вона нагадувала дітям про безпеку у навчальному закладі, а також вдома.

Нагадаємо, що на території Калуської територіальної громади працюють троє офіцерів громади це — капітан поліції Юрій Яцущак, лейтенант поліції Михайло Площинець та лейтенант поліції Микола Зятюк, який на даний час перебуває у складі зведеного загону працівників поліції та боронить територіальну цілісність нашої країни на сході держави. До речі, саме він розповідав нам про правила проїзду небезпечних перехресть у Калуші.

Офіцери громади на звʼязку з громадянами буквально цілодобово та здійснюють прийом громадян на поліцейській станції за адресою бульвар Незалежності 6.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору