Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Плов, бограч і Прапор перемоги — біля “Союзу українок” відбувається гастро-ярмарок до Дня міста

В рамках Дня міста в Калуші відбувається багато цікавих подій. Серед них і унікальний смачний ярмарок від “Союзу українок”. Там можна смачно почастуватися й тим самим задонати на ЗСУ. Але і це ще не все…

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, 27 травня, з 12:00 біля світлиці “Союзу українок” на площі Героїв, 26, волонтери влаштували унікальний ярмарок на якому кожен бажаючий зміг придбати собі порцію бограча або плову, а на додачу заправити це гострим домашнім соусом. Одна порція вартує всього лиш 60 грн.

“Сьогодні готуємо і пригощаємо до 21:00, але чомусь здається, що почекаємо й до 22-ої. До речі, завтра від ранку ми також будемо пригощати! Приходьте, в нас дуже смачно”, — заохочує волонтерка-союзянка Христина Урда.

Окрім гострих страв тут можна придбати солодощі за давніми галицькими рецептами від союзянок, домашні чаї та прянощі від крафт-виробників, патріотичні сувеніри та хенд-мейд вироби місцевих майстринь.

Всі виручені кошти будуть спрямовані на придбання авто для 33 окремої механізованої бригади інженерно-саперної роти. Потрібно зібрати 200 тисяч гривень!

Також тут власноруч можна підписати “прапори перемоги”, залишивши на них побажання для наших захисників і захисниць. Багато калушан вже скористалися нагодою.
У вас вона також є ще сьогодні до 21:00 і завтра, 28 травня з 12:00 до 21:00.

Остап Микитюк
Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору