Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Українці продовжують слухати російську музику? — Офіційні дані

Триває 416-а доба війни росії проти України. А тим часом тил продовжує слухати російську музику на різних платформах, тим самим додаючи популярності трекам, які випускають виконавці з країни-агресора.

Розповідає Інформатор.

Apple Music

Серед перших 10 композицій спостерігаємо kizaru з треком “Зеркало”, jakone, який співає “По весне”. На 11 місці трек “Где прошла ти” виконавців кравц та гіо піка. 32-34 місце займають також російськомовні пісні. Ще нижче з’являються каспійський груз та анна асті (українка, яка записувала пісні з філіпом кіркоровим і жодного слова не сказала проти війни. Однак, користуватися вітчизняним паспортом вона продовжує).

  

YouTube Music

Серед перших 10 композицій немає жодної російської. Однак, на 19 місці з’являється трек “Где прошла ти” виконавців кравц та гіо піка. Відтак 31 позицію посів моргенштерн, а на 38 з’являється анна асті. 40 місце за виконавцем гіо піка.

Дивує, що на 39 позиції відома пісня Народного артиста України Степана Гіги “Сон” чомусь названа російською. До слова, це один із виступів виконавця.

  

Spotify

Серед  перших 10 пісень 1, 2, а також 6 місце займають російські виконавці: kizaru, xxxmanera, interworld. Відтак з’являються pepel nahudi та 2 інші виконавці, які були у найкращих 10-и.

 

До слова, інстасамка, яку раніше українці дуже активно слухали, не з’явилась у топах жодного разу. Було б добре, якби й інших російських виконавців там не було.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору