Інформатор Калуш

ТРЕШ

Смертельна ДТП у Крилосі — деталі

У вівторок, 30 травня, на Прикарпатті сталася смертельна ДТП за участі іномарки та автобуса. Поліція вже розкрила деталі автопригоди. 

Розповідає Інформатор, посилаючись на колег з Івано-Франківської редакції.

У Крилосі, на заокругленій ділянці дороги Н-09 “Мукачево-Львів”, легковий автомобіль “Mitsubishi Carisma” зіткнувся на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом “Scania Carrus”.

Як виявило слідство 36-річна мешканка смт Більшівців, водійка іномарки не обрала безпечної швидкості руху та втратила керування авто. В результаті чого виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом, яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області.

У автомобілі окрім кермувальниці знаходилось двоє дітей — 13-річний та 7-місячний хлопчик, який їхав в дитячому автокріслі. Старший хлопчик від отриманих травм помер на місці, а молодший у важкому стані госпіталізований до Івано-Франківської ОДКЛ. Вона також отримала травми.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору