Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як біля районної військової адміністрації у Калуші вітали юних калушан з Днем захисту дітей

Вчора, 1 червня, весь цивілізований світ відзначав День захисту дітей. Попри війну з росією, в багатьох містах України також проводились тематичні заходи. Про один з таких у нашому рідному місті —

Розповідає  Інформатор.

В День захисту дітей, о 13:00 біля адмінбудівлі районної військової адміністрації в Калуші відбулась розважальна програма для наймолодших калушан.

Традиційно захід розпочався з молитви та благословення отця Івана Бігуна.

На святі діти із числа соціально незахищених верств населення мали можливість посмакувати смачною піцою від Siobhans Trust, насолодитись освіжаючими напоями від Червоного Хреста, а ще пофотографуватися і приміряти на себе професії поліцейських та рятувальників.

Також невід’ємною частиною свята були танці, ігри, спортивні розваги та конкурсний малюнок на асфальті “Ми діти України”. За свої старання дітки отримали різноманітні подарунки.

“А ще усі разом запускали у небо повітряні кульки із пташкою миру, на якій малеча та дорослі писали свої бажання та мрії. Насправді бажання було одне на всіх, що настала якнайшвидше перемога”, — прокоментувала Іванка Климентій, радник голови РДА з питань молодіжної політики.

Організували дитяче свято Калуська районна військова адміністрація та благодійний фонд “Українська єдність”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору