Інформатор Калуш

ТРЕШ

Чоловік намагався підкупити поліцейських тисячею гривень

Калуські правоохоронці зупинили автомобіль «Citroen Picasso» на блок посту в селі Довгий Войнилів Верхнянської територіальної громади.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Правоохоронці зупинили автівку «Citroen Picasso» для перевірки під час перетину блок-поста в селі Довгий Войнилів. Виявилось, що 43-річний керманич перебуває у розшуку Державною виконавчою службою. Аби правоохоронці не вилучали його авто, порушник залишив 1000 гривень у салоні автомобіля.

Щоб задокументувати правопорушення, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

У висновку транспорт, яким керував правопорушник, було вилучено та поміщено на арешт майданчик для подальшого розв’язання питання згідно з законодавством України, про що було повідомлено ініціаторів розшуку.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За надання неправомірної вигоди службовій особі передбачене покарання: від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Також поліція Івано-Франківської області нагадує, що правовий режим воєнного стану продовжує діяти. Саме тому правоохоронці перевіряють документи громадян та їхні транспортні засоби під час проїзду через блокпости та контрольні пункти.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору