Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Підприємців Калуської громади запрошують на зустріч із чеськими представниками бізнесу

На заході буде можливість поспілкуватись та налагодити персональні контакти із чеськими колегами, обговорити бізнес-ідеї та отримати загальну інформацію про торгівлю із Чехією.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Суб’єктів господарювання Калуської міської територіальної громади запрошують на зустріч з представниками бізнесу Чехії, генеральним консулом Чеської Республіки в Україні Девідом Новою, директором департаменту європейських країн Міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки Мартіном Піспішилою, керівником зовнішньополітичного представництва Czeh Trade Aggency у Львові Войтехом Вроспірою.

На обговоренні будуть присутні понад 10 чеських бізнесменів із таких галузей: будівництво, енергетика, альтернативна енергетика, харчова промисловість, переробна промисловість, логістика, транспорт, консалтинг, маркетинг, ІТ сфера.

Зустріч відбудеться 7 червня о 10:30 у приміщенні Івано-Франківської Торгово-промислової палати, що знаходиться на вул. Т. Цьоклера, 9А у м. Івано-Франківськ.

Для участі в заході необхідно зареєструватись за номером телефону 0509945361 (Viber, Telegram). Також розглядається питання забезпечення  транспортом до місця проведення заходу.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору