Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн відповіла на лист Розалії Боднарчук з Калуша

Очільниця Єврокомісії відповіла на лист учнів Калуського ліцею №10 з малюнками та вишиваним рушником, який раніше надіслали з Калуша.

Розповідає Інформатор посилаючись на мера Андрія Найду.

Сьогодні, 7 червня, Розалія Семенівна Боднарчук отримала поштове відправлення з Брюсселю:  з головного офісу Європейського Союзу з листом від Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн. Вона подякувала за рушник і малюнки, які її зворушили.

“Шановні учні, шановна Пані Боднарчук, шановні співробітники Калуського ліцею N°10, хотіла б висловити вам свою щиру подяку за зворушливі листи та малюнки з України, а також за красивий рушник надіслані мені. Ваша доброта та креативність розчулили мене і сповнили радістю мій день. Ваші малюнки мені здались такими милими і сповненими фантазії, а ваші листи такими осмисленими. Хотіла б щоб ви знали, що всі ми в Брюсселі та в Європейському Союзі щодня думаємо про вас”.

Це темні дні для вашої країни і ваша хоробрість гідна захоплення. Ви є натхненням для всіх нас. Весь Європейський Союз підтримує вас в ці дуже складні часи. І тоді, коли мир повернеться в Україну, ми допоможемо вам відбудувати вашу красиву країну. Моє послання до вас зараз – залишайтесь сильними. І продовжуйте навчатись, продовжуйте гратись та продовжуйте мріяти про щасливе майбутнє. Я також мрію, і мрію про мирну, процвітаючу Україну, яка одного дня буде частиною родини Європейського Союзу. Ми будемо дуже старанно працювати із усім народом України, щоб зробити цю мрію реальністю.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ursula von der Leyen (@ursulavonderleyen)

Ще раз дякую, що поділились своїми історіями та творчістю зі мною. Буду завжди берегти ваші листи та малюнки”, – йдеться в листі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн.

Нагадаємо, що це далеко не перший рушник, який Розалія Семенівна вишила для високопосадовців. Її роботи вже отримали: Джо Байден, Борис Джонсон, Роберта Мацола та Анджей Дуда.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору