Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Спробувати себе у ролі журналіста” — у Калуші провели тематичний захід для дітей

Працівники Калуського міського центру соціальних служб, спільно з педагогічними працівниками у дитячій точці “Спільно” провели для інформаційно-просвітницький захід з залученням експертів у сфері журналістики.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуський міський центр соціальних служб.

Тренінг провели з нагоди Дня журналіста в Україні, який щорічно відзначається на початку червня. Серед запрошених гостей були:

  • журналіст Олександр Смаль;
  • відеооператор, режисер та головний редактор телебачення Євгеній Білих.

Експерти поділились з малечею власним досвідом у сфері журналістики та ознайомили з повсякденним інструментарієм. Також розповіли про якості та риси характеру, які має зберігати кожен хто працює у цій галузі.

“В сучасному світі високих технологій та швидкого ритму життя інформація є вагомим елементом суспільства. Адже саме журналісти першими доносять інформацію до людей, формують громадську думку, ведуть просвітницьку роботу”, — діляться на сторінці центру соціальних служб.

Опісля розмови учасники заходу перейшли до конкурсної програми. Під час неї вони на власному прикладі відчути себе телеведучими новин, прогнозу погоди. Читали скоромовки та виробляли навички дикції.

“Діти отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень від зустрічі, а ще приємні сюрпризи для кожного учасника, за фінансової підтримки фонду Юнісеф”, — пишуть організатори.

Заходи реалізовуються фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору