Інформатор Калуш

ТРЕШ

Одне з укриттів у Калуші під час повітряної тривоги було закрите — а інші?

Ворог підступний і безжальний. В будь-якій частині нашої країни. Всі ми пам’ятаємо нещодавні резонансні новини щодо закритих укриттів в Києві та трагічні наслідки цієї ситуації. Звісно, це потягнуло за собою тисячі перевірок по всій Україні, й здавалося, що після цього проблема буде вирішена.  Але, сьогодні, під час останньої повітряної тривоги — 

Інформатор виявив, що ситуація в нашому місті наступна:

Журналісти видання відправились у найближче до нашої редакції укриття на вулиці Підвальній. Проте, на місці зіткнулися з проблемою — всі входи до укриття були закриті. Ми зафіксували це у стрімі:

Нагадаємо, що після трагедії, яка сталася 1 червня біля зачиненого укриття в Деснянському районі, коли загинуло троє людей, влада взялася перевіряти бомбосховища по всій Україні.

Вже наступного дня, 2 червня, президент України Володимир Зеленський під час чергового засідання столичної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорив нагальні безпекові питання, серед яких — ситуація з укриттями у Києві та інших містах України.

Звертаємо увагу місцевої влади на проблему.

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору