Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Німеччина VS Україна. Товариська зустріч | Де дивитись?

Збірна України цього тижня зіграє три матчі – проти Німеччини, а також дві зустрічі проти Північної Македонії й Мальти у рамках відбору на Євро-2024. 

Розповідає Інформатор посилаючись на СУСПІЛЬНЕ СПОРТ.

Сьогодні, 12 червня, збірна України проведе перший матч під керівництвом нового головного тренера збірної – Сергія Реброва. Ця зустріч стане ювілейною для німців – 1000–ий матч в історії національної команди. Матч Україна – Німеччина відбудеться в німецькому Бремені. 

Усі три матчі збірної України з футболу у червні можна буде дивитися наживо в ефірі двох мовників – місцевих телеканалів Суспільного мовлення та медіасервісу MEGOGO.

Початок гри Німеччина–Україна о 19:00. Коментаторами на обох платформах стануть Вадим Шевякін та Сергій Лук’яненко.

Перед матчем України проти Німеччини в ефірі місцевих телеканалів Суспільного та на Youtube-каналі Суспільне Спорт дивіться аналітичну студію з ведучою Юлією Пазенко, початок – о 18:15.

Матч проти Північної Македонії відбудеться у п’ятницю, 16 червня, о 21:45. З Мальтою українці поміряються силами у понеділок, 19 червня о 19:00. Трансляції матчів України проти цих суперників буде відбуватися за аналогічним принципом. Також ці матчі можна буде слухати наживо на Радіо Промінь.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору