Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші водій на смерть збив велосипедиста

63-річний калушанин збив 71-річного велосипедиста, після чого постраждалий помер в лікарні.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Сьогодні, 13 червня, водій автомобіля марки “Volkswagen Golf” на Т-подібному перехресті зіткнувся з велосипедистом. Постраждалого госпіталізували до Калуської ЦРЛ, але від отриманих травм він помер. Також правоохоронці на місці подій перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння. У результаті виявилось, що чоловік був тверезий.

Схожа ситуація трапилась між населеними пунктами Старий Лисець та Підгір’я. 45-річний водій автомобіля “Renault Trafic” наїхав на пішохода, який раптово вибіг на дорогу. Пригода трапилась на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига”. На вигляд постраждалому близько 60 років, одягнений в темний одяг без світловідбивачів. Від отриманих травм він помер в Івано-Франківській ОКЛ. За кермом автомобіліст був тверезий.

“Поліція Прикарпаття наголошує на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами та велосипедистами. Будьте обережними на дорогах, вибирайте безпечний швидкісний режим та не сідайте за кермо в стані алкогольного сп’яніння!”, — пишуть на сторінці поліції.

За двома фактами ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору