Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші з’явиться інтерактивний оздоровчий табір “Мінерленд” | Деталі та форма реєстрації

Вже зовсім скоро у Калуші розпочне свою роботу дитячий оздоровчий табір. Для його організації працівники Палацу культури “Мінерал” та волонтери ГО “Чисті серця Калуш” об’єднали свої зусилля.

Ділиться Інформатор.

Денний інтерактивний оздоровчий табір діятиме при ПК “Мінерал”.

Наразі триває формування груп в першу зміну. Для того, щоб потрапити в неї потрібно заповнити форму. Запрошуються і калуські діти, і з числа вимушено переміщених сімей. Заявки приймаються до 15 червня.

Передбачено, що учасники табору зможуть взяти участь в насичених активностями, освітніх, краєзнавчих та оздоровчих заняттях у нашому місті. Заплановані також піші та автобусні екскурсії цікавими об’єктами громади.

Перша зміна триватиме із 19 червня по 2 липня. Якщо буде багато охочих, то буде організовано і другу, і навіть третю зміну.

Інформатор також вирішив дізнатися у директорки палацу культури “Мінерал” Алли Терещенко, скільки дітей зможе взяти участь у таборі та які саме цікавинки їх очікуватимуть.

“З мого попереднього досвіду, коли проводились загальношкільні табори й було 1500 дітей, ми їх обслуговували повністю. Ми не фіксуємо чітку кількість. Будемо діяти в межах набору.

Можливості “Мінералу” необмежені, і ми маємо не тільки цю локацію. Можемо приймати одночасно дітей в різних локаціях. Тут і Концертний зал, і співпраця з “Чистими серцями”, також нам допомагають релігійні конфесії.

Скажімо так — це буде інтерактивно-мистецький табір. Оскільки ми заклади культури, то в нас є і краєзнавство, і наукове спрямування, і майстер-класи, а ще ми відкриваємо дитячий телепростір. У нас будуть зйомки та відеоквести. Ми підтягуємо діяльність кінозалу, і вся наша робота потім буде зафіксована в кінозалі “Час кіно”. Це буде дитячий звіт. Це їхня уява, їхня режисура, їхнє бачення, тобто те, чим сьогодні живуть діти”, — поділилась Алла Терещенко.

Віталіна Костів
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору