Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Крила підтримки” організовують унікальний тренінг для лідерів думок, ЗМІ та блогерів — Форма реєстрації та деталі

Незабаром у Калуші відбудеться унікальний тренінг для спеціалістів, які комунікують з людьми в публічному форматі. 

Анонсує Інформатор.

Завтра і післязавтра, 20 та 21 червня у просторі БО «БФ «Крила підтримки» відбудеться дводенний тренінг “Про насильство без ТАБУ!!!”. Захід відбуватиметься з 10:00 до 17:00.

Навчання організоване для представників ЗМІ, журналістів, блогерів, комунікаційних менеджерів, блогерів та лідерів громадських думок.

У програмі:

  • цікавий і змістовний тренінг;
  • психологічні вправи й техніки;
  • 2 брейк кави на день і комплексний смачний обід;
  • брендована продукція/подарунки;
  • повернення квитків (за потреби);
  • сертифікати від організаторів.

“Важливо розібратися у темі насильства, толерантно говорити про нього та міняти погляди людей щодо розуміння, сприйняття та свідому боротьбу з даним явищем”, — діляться організатори тренінгу.

Тренінги організовуються в межах проєкту “Запобігаємо домашньому насильству разом: кампанія зі зміни соціальних норм в громаді”

Тренерки: експертка з гендерно зумовленого і домашнього насильства Аліна Бігун, психологиня, консультантка постраждалих Зоряна Рудобашта.

“Основна мета, щоб не боятися говорити про прояви насильства, бути толерантними один до одного, давати руку допомоги, тоді коли потрібно та як не нашкодити та не злякати людину, ми говоримо, про те, що роками мовчали, якщо ми станемо свідомо дивитись на життя та не боятися, а говорити — тоді ми станемо сильними та будемо мати цінність як себе, особи так і навколишніх людей, згуртованість та спільна мета робить чудеса у громаді”, — поділилася членкиня організації “Крила підтримки” Тетяна Терлецька.

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ за посиланням.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору