Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долині провели турнір з шахів — “Кубок Бойківщини — 2023”

У Долину, на турнір з шахів, завітало 12 команд з Львова, Сколе, Рожнятова, Брошнева, Болехова, Витвиці, Вигоди та Долини.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Команди по 3 учасники змагались за першість з контролем часу: 7 хвилин + 5 секунд на хід.

“Дуже цікаве змагання тримало в напрузі учасників та численних глядачів до останнього туру. Навіть аутсайдери легко не віддавали очок — чіплялися за кожну партію в матчах з лідерами. Рейтинг фаворитом була команда “Карпати” з Болехова, але вона змогла посісти тільки 5-ту сходинку”, — діляться на сторінці клубу.

Розповідають, що шахісти з міста Сколе приїхали на турнір двома складами. У дорослих сколівчан не було жодного першорозрядника, але вони змогли перевершити досвідченіших гравців з інших міст. Вони посіли 6 місце.

Додають, що вдалу боротьбу вела команда з Витвиці — “Лужанка”. На дорозі до перемоги їх зупинила поразка у двох останніх турах. У заліку команда посіла 4 місце.

Третє місце посіли гравці з Долинського шахового клубу в складі тренера та двох вихованців. На другій сходинці опинилась долинська команда “ПАС”.

Чемпіонами турніру стали гравці з львівської команди ДЮСШ “Дебют”.

“Це одна з кращих шахових шкіл України, які не програли жодного матчу, 9 перемог та 2 нічиї — 20 командних очок. Честь львів’ян захищали Андріан Карпінець, Захар Карпінець та Маркіян Гавкер”, — пишуть на сторінці клубу.

Детальну турнірну таблицю можна дізнатись за посиланням.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору