Інформатор Калуш

ТРЕШ

Керівників косівської поліції відсторонили після протесту викликаного вбивства 9-річної дівчинки

Зловмисник, який скоїв жахливе вбивство 9-річної дівчинки раніше також нападав на людей. Громада висловила своє незадоволення з приводу бездіяльності правоохоронців, які не реагували звернення.

Розповідає Інформатор Івано Франківськ.

Після того, як стали відомі деталі інциденту до відділку поліції в Косові прибув начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько. Голова поліції області прийняв рішення відсторонити від виконання обовʼязків на час проведення службового розслідування начальника Косівського РВП та його заступника з превентивної діяльності. Нові керівники уже приступили до виконання обовʼязків.

“Просимо громадян долучатися до співпраці — надавати інформацію, скарги та повідомлення, які будуть використані при проведенні службового розслідування. Результати роботи комісії та подальші кадрові рішення будуть доведені громадськості”, – написали у пресслужбі поліції.

Тимчасовий виконувач обов’язків Голови Національної поліції України Іван Вигівський призначив проведення комплексної перевірки службової діяльності всього відділу поліції. До складу комісії включені представники центрального апарату НПУ.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору