Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрився новий релокований бізнес — всеукраїнський бренд медичного одягу | Фоторепортаж

Калуш все частіше стає новим пристанищем для бізнесів, які були в пошуках комфортного місця для продовження й розвитку бізнесу. Від початку війни, за даними Міської ради, нову домівку знайшло вже 25 релокованих підприємств. Тепер до них доєдналося ще одне.

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, 23 червня, на Литвина, 30-А, відбулося урочисте відкриття та освячення релокованого бренду Inwhite. 

На подію зібралися не тільки працівники виробництва, але й засновники компанії й очільники нашого міста, щоб привітати з відкриттям.

Компанія InWhite вже понад 8 років займається пошивом та дистрибуцією одягу для медпрацівників, студентів-медиків та працівників бʼюті індустрії. За цей час вони одягнули більше мільйона спеціалістів у Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Вінниці, Констанці, Бухаресті, Софії, Варшаві, Гданську, Кишиневі, а тепер і в Калуші.

Над створенням унікальної медичної одягу працює велика група високопрофесійних фахівців, що складаються з: модельєрів, стилістів, дизайнерів, які ретельно підбирають тільки найякісніші матеріали для створення моделей і розробляють в команді найкомфортніші та стильні медичні моделі.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору