Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Все законно” — в Міноборни розповіли, як скандальний начальник Одеського військкомату виїжджав за кордон

Днями українське суспільство сколихнули деталі журналістського розслідування “Української правди”, в якому розкривається наявність нерухомості в Іспанії в одеського очільника ТЦК Євгена Борисова. Як відомо, від роботи його не відсторонили і він надалі продовжує виконувати свої посадові обов’язки.

Пише Інформатор, посилаючись на колег з Івано-Франківської редакції.

Що більше, в ефірі програми “Свобода.LIVE” заступниця міністра оборони Наталія Гуменюк розповіла, що службове розслідування не знайшло підстав для його усунення з посади.

Також відомо, що Євген Борисов під час повномасштабного вторгнення перебував у закордонних поїздках. За словами заступниці міністра оборони, ці поїздки були легальними й стосувалися лікування воєнкома. Всі необхідні документи для виїзду він надавав.

Нагадаємо, що причиною скандалів довкола Євгена Борисова розгорілися на тлі інформації, що його родина під час війни придбала в Іспанії нерухомість та автомобілі на мільйони євро, про що свідчать витяги з реєстру.

“В родини Борисова з’явилася вілла в Іспанії за понад 3 мільйони євро, а в його дружини – офісне приміщення на головній вулиці Марбельї. Також родина придбала кілька дорогих автівок”, — розповіли журналісти видання.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору