Інформатор Калуш

ТРЕШ

Мешканця Калущини спіймали з забороненими речовинами — Прокуратура

Ще одному жителю Калущини оголошено обвинувачення у протиправних діях.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуську окружну прокуратуру.

Калуською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 41-річного жителя Калуського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

“Встановлено, що чоловік та незаконно, без мети збуту, зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено канабіс, який відповідно до висновку експерта в перерахунку на суху речовину становить 20,653 грама. Вказаний наркотичний засіб чоловік видав працівникам поліції, які зупинили його автомобіль з метою перевірки документів”, — повідомили у пресслужбі Окружної прокуратури.

Вчора, 26 червня, Калуським міськрайонним судом особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України та враховуючи визнання вини та те, що останній раніше до кримінальної відповідальності не притягався, призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 грн.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору